Mijn naam is Gerda Wilmink-Schroten

Op 26-08-1956 zag ik het levenslicht op een boerderij. Na de Pabo heb ik een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt. Na de geboorte van ons 2e kind heb ik de basisschool vaarwel gezegd en zijn mijn man en ik samen een agrarisch loonbedrijf begonnen. In die ruim 20 jaren hebben veel scholieren stage gelopen op ons bedrijf en zo waren we samen toch weer actief betrokken bij het onderwijs. Met de vier inmiddels volwassen kinderen en mijn schoonouders maakte we het een en ander mee op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Een aantal jaren geleden kreeg ik persoonlijk te maken met een blokkade.

In die tijd werd duidelijk dat er sprake was van zien, horen en voelen, ruiken en weten op een ander niveau, zogeheten bovenzintuigelijke waarnemingen. Maar wat moest ik ermee? Ik had behoefte aan twee voeten stevig in de grond, zoals ik dat altijd had ervaren in het loonwerk. We zijn immers niet voor niets hier op aarde. Zo ging ik op zoek naar informatie, ik wilde er wel zoveel mogelijk van te weten komen.

Opleidingen:

  • Op het Atma-instituut in Amersfoort heb ik de Medische Basismodules gevolgd.
  • Daarna kwam kinesiologie op mijn pad. Op de Hof van Axen in Aalden heb ik Touch for Health 1 t/m 4 leren toepassen, Zicht op Woordblind, Zicht op Leefblind 1 t/m 3 , Stress-release 1 t/m 4, Centering en nog enkele andere modules.
  • Bij SOE (Stichting Orthomoleculaire Educatie)  heb ik de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie gevolgd.
  • Chakra- en aurahealing en healing van het energetische en elektro-magnetische systeem volgden en de bovenzintuigelijke waarnemingen en hulpbronnen zijn een welkome extra aanvulling en ondersteuning voor de consulten.
  • Sinds juli 2014 ben ik erkend als orthomoleculair voedingstherapeut.
  • In 2015 heb ik de Medische Basiskennis CPION geaccrediteerd afgerond volgens PLATO eisen.

Als ik zie hoe positief de invloed van kinesiologie kan zijn, kan ik niet anders dan dit enthousiast uitdragen!

 

Lid van de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten. Via www.fagt.org kunt u controleren of uw behandeling door uw verzekeraar wordt vergoed.